Coaching vanuit oprechte interesse

Tijdens mijn opleiding tot professioneel coach heb ik mij gespecialiseerd in NLP en communicatie. De technieken en ervaringen die ik daar heb opgedaan, zet ik in om jou in beweging te brengen.

Mijn stijl van coachen:

  • Echt luisteren
  • De juiste vraag op het juiste moment
  • Oprechte interesse in wat jou beweegt

Naast coaching voor onderwijsprofessionals, bied ik ook coaching aan particulieren aan. Dat doe ik middels het platform kiesvoorgeluk.online.

Over mij

Ook ik heb mezelf in het verleden mentaal begrenst. En nog steeds doe ik dat trouwens. Het verschil met het verleden is dat ik me er nu bewust van ben dat ik mezelf begrens. Deze bewustwording maakt dat ik de keuze kan maken of ik me wil laten begrenzen of niet.

Die mentale begrenzing uit zich bij mij voornamelijk in ‘dat stemmetje’ dat we allemaal wel in ons hoofd hebben en in het gevoel soms dingen te ‘moeten’ in plaats van dat ik doe wat ik echt wil.

Ik heb geleerd om ‘dat stemmetje’ minder invloed te laten hebben op mijn leven. En meer het leven te leven wat ik wil, in plaats van wat soms lijkt te ‘moeten’. Die vrijheid voelt geweldig. En die vrijheid gun ik iedereen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.